IQ Option Демо сметка

Како да отворите демо сметка на IQ Option
Демо сметката на платформата технички и функционално е целосна копија на сметката за тргување во живо, освен што клиентот тргува со користење на виртуелни средства. Средствата, понудите, индикаторите за тргување и сигналите се целосно идентични. Така, демо сметката е одличен начин за обука, тестирање на сите видови стратегии за тргување и развивање на вештини за управување со пари. Тоа е совршена алатка која ќе ви помогне да ги направите првите чекори во тргувањето, да видите како функционира и да научите како да тргувате. Напредните трговци можат да практикуваат различни стратегии за тргување без да ги ризикуваат своите пари.


Како да се регистрирате со е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Регистрирај се “ во горниот десен агол.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
2. За да се регистрирате треба да ги пополните сите потребни информации и да кликнете на „Отвори сметка бесплатно“
 1. Внесете го вашето име и презиме
 2. Изберете ја вашата земја на постојан престој
 3. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 4. Направете силна лозинка .
 5. Прочитајте ги „Условите“ и проверете го
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Секоја чест! Успешно се регистриравте. Сега, ако сакате да користите демо сметка , кликнете „Започнете со тргување на сметката за вежбање“.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Сега можете да започнете со тргување. Имате 10.000 долари на демо сметка . Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Можете исто така да тргувате на вистинска сметка по депонирањето со кликнување на „Надополнете ја вашата сметка со вистински средства“.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 USD/GBP/EUR).
Како да направите депозит во опцијата IQ
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, IQ Option ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на врската во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option


Како да се регистрирате со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку веб-по сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Кликнете на копчето Facebook
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Потоа ќе ве праша дека имате 18 години или повеќе и ги прифаќате Условите на Условите, Политика за приватност и Политика за извршување на нарачката, кликнете „ Потврди
Како да отворите демо сметка на IQ Option
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе треба да ја внесете вашата е-пошта што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „ Најавете се“
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Откако ќе кликнете на копчето „Најави се“, IQ Option бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адресата на е-пошта. Кликнете Продолжи...
Како да отворите демо сметка на IQ Option
После тоа, автоматски ќе бидете пренасочени на платформата IQ Option.


Како да се регистрирате со сметка на Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google, кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Потоа ќе ве праша да имате 18 години или повеќе и да ги прифатите Условите на правилата, Политиката за приватност и Политиката за извршување на нарачката, кликнете „ Потврди
Како да отворите демо сметка на IQ Option
2. Во новоотворениот прозорец внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Регистрирајте се на апликацијата IQ Опција за iOS

Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација IQ Option од App Store или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „IQ Option - FX Broker“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување со IQ Option за iOS се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Регистрацијата за мобилната платформа iOS е достапна и за вас.
 1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка .
 3. Изберете ја вашата земја на постојан престој
 4. Проверете ги „Условите“ и кликнете „ Регистрирај се
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете на „Trade on Practice“ за тргување со демо сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Имате 10.000 долари на демо сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option


Регистрирајте се на апликацијата за Android со IQ Option

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација IQ Option од Google Play или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „IQ Option - Online Investing Platform“ и преземете ја на вашиот уред.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување со IQ Option за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Регистрацијата за мобилната платформа Андроид е исто така достапна за вас.
 1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка .
 3. Изберете ја вашата земја на постојан престој
 4. Проверете ги „Условите“ и кликнете на „ Регистрација
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете „Trade on Practice“ за тргување со демо сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option
Имате 10.000 долари на демо сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option

Регистрирајте ја сметката за IQ Option на мобилната веб-верзија

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување со IQ Option, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, побарајте „ iqoption.com “ и посетете ја официјалната веб-страница на брокерот. Кликнете на копчето
Како да отворите демо сметка на IQ Option
„Трговија сега“ во центарот . Сега ќе можете да тргувате од мобилната веб верзија на платформата. Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е сосема иста како и обичната веб-верзија на неа. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Имате 10.000 долари на демо сметка.
Како да отворите демо сметка на IQ Option

Како да отворите демо сметка на IQ Option



Како да отворите демо сметка на IQ Option



Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Колку пари можам да заработам на сметката за вежбање?

Не можете да земете профит од трансакциите што ги завршувате на сметката за пракса. Добивате виртуелни средства и правите виртуелни трансакции. Наменет е само за обука. За да тргувате користејќи вистински пари, треба да депонирате средства на вистинска сметка.


Како да се префрлам помеѓу сметката за вежбање и вистинската сметка?

За да се префрлате помеѓу сметки, кликнете на вашето салдо во горниот десен агол. Погрижете се да сте во трговската соба. Панелот што се отвора ги прикажува сите ваши сметки: вашата вистинска сметка и вашата сметка за вежбање. Кликнете на сметката за да ја направите активна за да можете да ја користите за тргување.


Како да ја надополнам сметката за вежбање?

Секогаш можете бесплатно да ја надополнувате вашата сметка за вежбање ако салдото падне под 10.000 долари. Прво, мора да ја изберете оваа сметка. Потоа кликнете на зеленото копче Депозит со две стрелки во горниот десен агол. Се отвора прозорец каде што можете да изберете која сметка да ја надополнувате: сметката за вежбање или вистинската.


Дали имате апликации за компјутер, iOS или Android?

Да! И на компјутерите, платформата реагира побрзо во апликацијата за Windows и Mac OS. Зошто е побрзо да се тргува во апликацијата? Веб-страницата побавно ги ажурира движењата на графиконот бидејќи прелистувачот не ги користи достапните WebGL способности за максимизирање на ресурсите на компјутерската видео картичка. Апликацијата го нема ова ограничување, така што ја ажурира табелата речиси веднаш. Имаме и апликации за iOS и Android. Можете да ги најдете и преземете апликациите на нашата страница за преземање.

Ако верзијата на апликацијата не е достапна за вашиот уред, сепак можете да тргувате користејќи ја веб-локацијата за IQ Option.


Како можам да ја заштитам мојата сметка?

За да ја заштитите вашата сметка, користете автентикација во 2 чекора. Секој пат кога ќе се најавите на платформата, системот ќе бара од вас да внесете специјална шифра испратена на вашиот телефонски број. Можете да ја активирате опцијата во Поставки.
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!