IQ Option Преземете ја апликацијата - IQ Trading North Macedonia - IQ Trading Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)


Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option на телефон со iOS

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување со IQ Option за iOS се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.

Преземете ја официјалната апликација IQ Option од App Store или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „IQ Option - FX Broker“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Преземете ја апликацијата IQ Option за iOS

Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да се регистрирате на апликацијата IQ Option и да се најавите за да започнете со тргување.

Всушност, прилично е едноставно да се отвори сметка преку апликацијата iOS:
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
  2. Направете силна лозинка .
  3. Изберете ја вашата земја на постојан престој
  4. Проверете ги „Условите“ и кликнете „ Регистрирај се
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете на „Trade on Practice“ за тргување со демо сметка.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Имате 1.000 долари на демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред iOS.

Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, IQ Option ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на врската во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)

Како да преземете и инсталирате апликација за IQ Option на телефон со Android

Апликацијата за тргување со IQ Option за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата, исто така нема да има никакви проблеми со тргувањето и преносот на средства.

Преземете ја официјалната мобилна апликација IQ Option од продавницата на Google Play или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „IQ Option - Online Investing Platform“ и преземете ја на вашиот телефон со Android.

Преземете ја апликацијата IQ Option за Android

Кликнете на [Install] за да го завршите преземањето.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да се регистрирате на апликацијата IQ Option и да се најавите за да започнете со тргување.

Всушност, прилично е едноставно да се отвори сметка и преку апликацијата Android. Ако сакате да се регистрирате преку него, следете ги овие едноставни чекори:
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта.
  2. Направете силна лозинка .
  3. Изберете ја вашата земја на постојан престој
  4. Проверете ги „Условите“ и кликнете на „ Регистрација
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Секоја чест! Успешно се регистриравте, кликнете „Trade on Practice“ за тргување со демо сметка.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Имате 10.000 долари на демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред со Android.

Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, IQ Option ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на врската во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да преземете и инсталирате апликација IQ Option за мобилен телефон (Android, iOS)
Thank you for rating.