Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option

Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option


Si të regjistroheni në opsionin IQ

Si të regjistroheni me një email

1. Mund të regjistroheni për një llogari në platformë duke klikuar butonin “ Regjistrohu ” në këndin e sipërm djathtas.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
2. Për t'u regjistruar duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni "Hap një llogari falas"
 1. Shkruani emrin dhe mbiemrin tuaj
 2. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 3. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 4. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 5. Lexoni "Kushtet e kushteve" dhe kontrolloni atë
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses. Tani nëse dëshironi të përdorni Llogarinë Demo , klikoni "Filloni tregtimin në llogarinë praktike".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese . Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari reale pasi të keni depozituar duke klikuar "Përmbushni llogarinë tuaj me fonde reale".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Për të filluar tregtimin Live duhet të bëni një investim në llogarinë tuaj (depozita minimale është 10 USD/GBP/EUR).

Referojuni këtij artikulli për të ditur më shumë rreth Depozitës: Si të bëni një Depozitë në Opsionin IQ
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option


Si të regjistroheni me një llogari në Facebook

Gjithashtu, ju keni një mundësi për të hapur llogarinë tuaj përmes llogarisë web nga Facebook dhe mund ta bëni këtë në vetëm disa hapa të thjeshtë:

1. Klikoni në butonin Facebook.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
2. Do të hapet dritarja e hyrjes në Facebook, ku do t'ju duhet të shkruani adresën tuaj të emailit që keni përdorur për t'u regjistruar në Facebook

3. Fusni fjalëkalimin nga llogaria juaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Pasi të keni klikuar në butonin "Identifikohu", IQ Option po kërkon qasje në: emrin dhe foton tuaj të profilit dhe adresën e emailit. Kliko Vazhdo...
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Pas kësaj Ju do të ridrejtoheni automatikisht në platformën IQ Option.


Si të regjistroheni me një llogari Google

1. Për t'u regjistruar me një llogari Google, klikoni në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
2. Në dritaren e sapohapur shkruani numrin tuaj të telefonit ose emailin dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Pas kësaj, ndiqni udhëzimet e dërguara nga shërbimi në adresën tuaj të emailit.

Regjistrohu në aplikacionin iOS Option IQ

Nëse keni një pajisje celulare iOS, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga App Store ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - FX Broker” dhe shkarkoni atë në iPhone ose iPad tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për iOS konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Regjistrimi për platformën mobile iOS është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrohu "
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option


Regjistrohu në aplikacionin Android IQ Option

Nëse keni një pajisje celulare Android, do t'ju duhet të shkarkoni aplikacionin zyrtar celular IQ Option nga Google Play ose këtu . Thjesht kërkoni për aplikacionin “IQ Option - Online Investing Platform” dhe shkarkoni atë në pajisjen tuaj.

Versioni celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me versionin e saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve. Për më tepër, aplikacioni i tregtimit IQ Option për Android konsiderohet të jetë aplikacioni më i mirë për tregtimin në internet. Kështu, ajo ka një vlerësim të lartë në dyqan.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Regjistrimi për platformën celulare Android është gjithashtu i disponueshëm për ju.
 1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
 2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
 3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm
 4. Kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe klikoni " Regjistrimi "
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses, klikoni "Tregti në praktikë" për Tregtim me Llogari Demo.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option

Regjistro llogarinë e IQ Option në versionin celular në ueb

Nëse dëshironi të tregtoni në versionin celular të ueb-it të platformës tregtare IQ Option, mund ta bëni lehtësisht. Fillimisht, hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare dhe vizitoni faqen e internetit të ndërmjetësit.

Prekni butonin "Tregtoni tani" në qendër.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Në këtë hap ne ende futim të dhënat: email, fjalëkalim, kontrolloni "Kushtet e kushteve" dhe prekni "Hap një llogari falas".
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Ja ku jeni! Tani mund të tregtoni nga versioni i uebit celular i platformës. Versioni i uebit celular i platformës tregtare është saktësisht i njëjtë me një version të rregullt të saj në internet. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.

Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ OptionPyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga transaksionet që kryeni në llogarinë e praktikës. Ju merrni fonde virtuale dhe bëni transaksione virtuale. Është menduar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar duke përdorur para të vërteta, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë së praktikës dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, klikoni bilancin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet tregon të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni një llogari për ta bërë atë aktive që të mund ta përdorni për tregtim.


Si mund të mbush llogarinë e praktikës?

Ju gjithmonë mund të rimbushni llogarinë tuaj të praktikës falas nëse balanca bie nën 10,000 dollarë. Së pari, duhet të zgjidhni këtë llogari. Pastaj klikoni butonin e gjelbër Depozita me dy shigjeta në këndin e sipërm djathtas. Hapet një dritare ku mund të zgjidhni cilën llogari të rimbushni: llogarinë e praktikës ose atë reale.


A keni aplikacione për PC, iOS ose Android?

Po, ne po! Dhe në kompjuterë, platforma përgjigjet më shpejt në aplikacionin për Windows dhe Mac OS. Pse është më e shpejtë të tregtoni në aplikacion? Faqja e internetit është më e ngadaltë për të përditësuar lëvizjet në grafik, sepse shfletuesi nuk përdor aftësitë e disponueshme WebGL për të maksimizuar burimet e kartës video të kompjuterit. Aplikacioni nuk e ka këtë kufizim, kështu që përditëson grafikun pothuajse menjëherë. Kemi edhe aplikacione për iOS dhe Android. Ju mund të gjeni dhe shkarkoni aplikacionet në faqen tonë të shkarkimit.

Nëse një version i aplikacionit nuk është i disponueshëm për pajisjen tuaj, mund të tregtoni përsëri duke përdorur faqen e internetit të IQ Option.


Si mund ta siguroj llogarinë time?

Për të siguruar llogarinë tuaj, përdorni vërtetimin me 2 hapa. Sa herë që hyni në platformë, sistemi do t'ju kërkojë të vendosni një kod të veçantë të dërguar në numrin tuaj të telefonit. Mund ta aktivizoni opsionin te Cilësimet.


Si të tërhiqni para në opsionin IQ

Si të tërheq paratë?

Mënyra juaj e tërheqjes do të varet nga mënyra e depozitimit.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar, do të mund të tërhiqeni vetëm në të njëjtën llogari të portofolit elektronik. Për të tërhequr fonde, bëni një kërkesë për tërheqje në faqen e tërheqjes. Kërkesat për tërheqje përpunohen nga IQ Option brenda 3 ditëve të punës. Nëse tërhiqeni në një kartë bankare, sistemi i pagesave dhe banka juaj kërkojnë kohë shtesë për të përpunuar këtë transaksion.

Kushtet mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes. Ju lutemi kontaktoni me mbështetjen për udhëzime të sakta.

1. Vizitoni faqen e internetit IQ Option ose aplikacionin celular.

2. Hyni në llogari me email ose llogari sociale.

3. Zgjidhni "Tërheqja e fondeve".

Nëse jeni në faqen tonë kryesore, zgjidhni "Tërheqja e fondeve" në panelin në anën e djathtë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Nëse jeni në dhomën e tregtisë, klikoni në ikonën e Profilit dhe zgjidhni "Tërheqja e fondeve"
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
4. Do të ridrejtoheni në faqen e Tërheqjes, specifikoni shumën që dëshironi të tërhiqni (shuma minimale e tërheqjes është 2 dollarë).
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Zgjidhni mënyrën e tërheqjes, për Depozitat e bëra nga kartat bankare, fillimisht duhet të tërhiqni shumën tuaj të depozituar përsëri në kartën tuaj në formën e rimbursimit.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Rimbursimi me sukses.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Dhe më pas mund të tërhiqni fitimin tuaj duke përdorur çdo mënyrë tjetër pagese të disponueshme.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Kërkesa juaj për tërheqje dhe statuset e tërheqjes shfaqen në faqen e tërheqjes.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option


Si të tërhiqni para nga llogaria tregtare në një kartë bankare?

Për të tërhequr fondet tuaja, shkoni te seksioni "Tërheqja e fondeve". Zgjidhni një metodë tërheqjeje, specifikoni shumën dhe detajet e tjera të nevojshme dhe klikoni butonin "Tërheqja e fondeve". Ne bëjmë çmos që të përpunojmë të gjitha kërkesat për tërheqje brenda së njëjtës ditë ose të nesërmen nëse është jashtë orarit të punës në ditët e punës (me përjashtim të fundjavave). Ju lutemi vini re se mund të duhet pak më shumë për të përpunuar pagesat ndërbankare (bankë në bankë).

Numri i kërkesave për tërheqje është i pakufizuar. Shuma e tërheqjes nuk duhet të kalojë shumën aktuale të bilancit tregtar.

*Tërheqja e fondeve kthen paratë që janë paguar në transaksionin e mëparshëm. Kështu, shuma që mund të tërhiqni në një kartë bankare është e kufizuar në shumën që keni depozituar në atë kartë.

Shtojca 1 tregon një diagram të rrjedhës së procesit të tërheqjes.

Në procesin e tërheqjes përfshihen palët e mëposhtme:

1) Opsioni IQ

2) Banka blerëse – banka partnere e IQ Option.

3) Sistemi i pagesave ndërkombëtare (IPS) – Visa International ose MasterCard.

4) Banka emetuese – banka që hapi llogarinë tuaj bankare dhe lëshoi ​​kartën tuaj.

Ju lutemi vini re se ju mund të tërhiqni në kartën bankare vetëm shumën e depozitës suaj fillestare të bërë me këtë kartë bankare. Kjo do të thotë që ju mund t'i ktheni fondet tuaja në këtë kartë bankare. Ky proces mund të zgjasë pak më shumë nga sa pritej, në varësi të bankës suaj. IQ Option i transferon menjëherë paratë në bankën tuaj. Por mund të duhen deri në 21 ditë (3 javë) për të transferuar para nga banka në llogarinë tuaj bankare.

Nëse nuk i merrni paratë në ditën e 21-të, ju lusim të përgatisni një deklaratë bankare (me logo, nënshkrim dhe vulë nëse është version i printuar; versionet elektronike duhet të jenë të printuara, të nënshkruara dhe të vulosura nga banka) që mbulon periudhën nga data e depozitimit (të këtyre fondeve) deri në datën aktuale dhe dërgojeni atë në [email protected] nga emaili i lidhur me llogarinë tuaj ose te oficeri ynë i mbështetjes përmes bisedës live. Do të ishte e mahnitshme nëse mund të na jepni edhe një email të përfaqësuesit të bankës (personit që ju dha deklaratën bankare). Më pas do t'ju kërkojmë të na informoni sapo ta dërgoni. Mund të na kontaktoni përmes bisedës live ose me email ([email protected]). Ju lutemi vini re se pasqyra juaj bankare duhet të përmbajë informacion për kartën tuaj bankare (6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të saj).

Ne do të bëjmë çmos që të kontaktojmë bankën tuaj dhe t'i ndihmojmë të gjejnë transaksionin. Deklarata juaj bankare do t'i dërgohet grumbulluesit të pagesave dhe hetimi mund të zgjasë deri në 180 ditë pune.

Nëse tërheqni një shumë që keni depozituar në të njëjtën ditë, këto dy transaksione (depozitë dhe tërheqje) nuk do të pasqyrohen në pasqyrën bankare. Në këtë rast, ju lutemi kontaktoni bankën tuaj për sqarime.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Sa kohë duhet që tërheqja që kam bërë me transfertë bankare të arrijë në llogarinë time bankare?

Afati standard maksimal kohor për transfertat bankare është 3 ditë pune dhe mund të zgjasë më pak. Megjithatë, ashtu si disa boletos përpunohen në më pak kohë, të tjerat mund të kenë nevojë për gjithë kohën e afatit.


Pse e ndryshuat shumën minimale për tërheqjet e transfertave bankare në 150,00 BRL?

Kjo është një shumë e re minimale e tërheqjes vetëm për transfertat bankare. Nëse zgjidhni një metodë tjetër, shuma minimale është ende 4 BRL. Ky ndryshim ishte i nevojshëm për shkak të numrit të lartë të tërheqjeve të përpunuara me këtë metodë në vlera të ulëta. Për të respektuar kohën e përpunimit, duhet të ulim numrin e tërheqjeve të bëra në ditë, pa ndikuar në cilësinë e tyre.


Po përpiqem të tërheq më pak se 150,00 BRL me transfertë bankare dhe marr një mesazh për të kontaktuar mbështetjen. Ju lutem rregulloni atë për mua

Nëse dëshironi të tërheqni një shumë nën 150 BRL, ju duhet vetëm të zgjidhni një mënyrë tjetër tërheqjeje, për shembull portofolin elektronik.


Cilat janë shumat minimale dhe maksimale të tërheqjes?

Ne nuk kemi kufizime për sa i përket shumës minimale të tërheqjes — duke filluar nga 2 dollarë, ju mund t'i tërheqni fondet tuaja në faqen e mëposhtme: iqoption.com/withdrawal. Për të tërhequr një shumë më pak se 2 dollarë, do t'ju duhet të kontaktoni Ekipin tonë të Mbështetjes për ndihmë. Specialistët tanë do t'ju ofrojnë skenarët e mundshëm.


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Po. Ju duhet të verifikoni identitetin tuaj për të tërhequr fondet. Verifikimi i llogarisë është i nevojshëm për të parandaluar transaksionet financiare mashtruese në llogari.

Për të kaluar procesin e verifikimit, do t'ju kërkohet të ngarkoni dokumentet tuaja në platformë duke përdorur lidhjet e dhëna më poshtë:

1) Një foto e identitetit tuaj (pasaportë, patentë shoferi, kartë identiteti kombëtare, leje qëndrimi, certifikatë identiteti refugjati, udhëtim refugjati pasaportë, ID e votuesit). Ju mund të përdorni mësimet tona video më poshtë për detaje.

2) Nëse keni përdorur një kartë bankare për depozitimin e parave, ju lutemi ngarkoni një kopje të të dy anëve të kartës tuaj (ose kartave nëse keni përdorur më shumë se një për të depozituar). Ju lutemi mbani mend se duhet të fshehni numrin tuaj CVV dhe të mbani të dukshme vetëm 6 shifrat e para dhe 4 të fundit të numrit të kartës suaj. Ju lutemi sigurohuni që karta juaj të jetë e nënshkruar.

Nëse përdorni një portofol elektronik për të depozituar fonde, duhet të na dërgoni vetëm një skanim të ID-së tuaj.

Të gjitha dokumentet do të verifikohen brenda 3 ditëve të punës pasi të bëni një kërkesë për tërheqje.


Statuset e tërheqjes. Kur do të përfundojë tërheqja ime?

1) Pasi bëhet një kërkesë për tërheqje, ajo merr statusin "Kërkohet". Në këtë fazë, fondet zbriten nga gjendja e llogarisë suaj.

2) Pasi të fillojmë përpunimin e kërkesës, ajo merr statusin "Në proces".

3) Fondet do të transferohen në kartën tuaj ose në portofolin tuaj elektronik pasi kërkesa të marrë statusin "Fondet e dërguara". Kjo do të thotë që tërheqja ka përfunduar nga ana jonë dhe fondet tuaja nuk janë më në sistemin tonë.

Ju mund të shihni statusin e kërkesës suaj për tërheqje në çdo kohë në Historinë tuaj të Transaksioneve.

Koha kur merrni pagesën varet nga banka, sistemi i pagesave ose sistemi i portofolit elektronik. Është afërsisht 1 ditë për kuletat elektronike dhe zakonisht deri në 15 ditë kalendarike për bankat. Koha e tërheqjes mund të rritet nga sistemi i pagesave ose banka juaj dhe IQ Option nuk ka asnjë ndikim në të.


Sa kohë duhet për të përpunuar tërheqjen?

Për çdo kërkesë tërheqjeje, specialistëve tanë u duhet pak kohë për të kontrolluar gjithçka dhe për të miratuar kërkesën. Zakonisht kjo nuk është më shumë se 3 ditë.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Ne duhet të sigurohemi që personi që bën një kërkesë të jeni vërtet ju, në mënyrë që askush tjetër të mos ketë akses në paratë tuaja.

Kjo është e nevojshme për sigurinë e fondeve tuaja, së bashku me procedurat e verifikimit.

Pas kësaj, ekziston një procedurë e veçantë kur tërhiqeni në një kartë bankare.

Ju mund të tërhiqni në kartën tuaj bankare shumën totale të depozituar nga karta juaj bankare brenda 90 ditëve të fundit.

Ne ju dërgojmë paratë brenda të njëjtave 3 ditë, por bankës suaj i duhet edhe pak kohë për të përfunduar transaksionin (për të qenë më të saktë, anulimi i pagesave tuaja për ne).

Përndryshe, ju mund t'i tërheqni të gjitha fitimet tuaja në një portofol elektronik (si Skrill, Neteller ose WebMoney) pa asnjë kufizim dhe të merrni paratë tuaja brenda 24 orëve pasi të kemi përfunduar kërkesën tuaj për tërheqje. Kjo është mënyra më e shpejtë për të marrë paratë tuaja.
Si të regjistroheni dhe të tërhiqni para në IQ Option
Thank you for rating.