Si të regjistroni një llogari në IQ Option

Si të regjistroni një llogari në IQ Option


Si të regjistroni llogarinë e IQ Option me një email

1. Vizitoni faqen e internetit të IQ Option dhe klikoni në [Regjistrohu] në faqen e këndit të sipërm djathtas.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
2. Për t'u regjistruar ju duhet të plotësoni të gjitha informacionet e nevojshme dhe të klikoni " Hap një llogari falas"
  1. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm.
  2. Futni një adresë të vlefshme emaili dhe krijoni një fjalëkalim të sigurt.
  3. Lexoni Politikën e Privatësisë dhe konfirmoni atë duke klikuar kutinë e kontrollit.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses.

Tani mund të filloni tregtimin. Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese . Një llogari demo është një mjet që ju të njiheni me platformën, të praktikoni aftësitë tuaja tregtare në asete të ndryshme dhe të provoni mekanikë të rinj në një grafik në kohë reale pa rreziqe.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Ju gjithashtu mund të tregtoni në një llogari Reale pas depozitimit duke klikuar " Depozitim " në faqen e këndit të sipërm djathtas.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Dhe klikoni " Mbushni llogarinë tuaj " (Depozita minimale është 10 USD).

Referojuni këtij artikulli për të ditur më shumë rreth Depozitës: Si të depozitoni në opsionin IQ
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Më në fund, ju hyni në emailin tuaj, IQ Option do t'ju dërgojë një postë konfirmimi. Klikoni lidhjen në atë postë për të aktivizuar llogarinë tuaj. Pra, do të përfundoni regjistrimin dhe aktivizimin e llogarisë tuaj.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option


Si të regjistroni llogarinë e IQ Option në Facebook

Gjithashtu, ju keni mundësinë për të hapur një llogari të IQ Option duke përdorur Facebook, e cila është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të krijuar llogarinë tuaj tregtare dhe për të filluar tregtimin.

1. Klikoni në butonin Facebook .
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
2. Do të ridrejtoheni në faqen e hyrjes në Facebook.

3. Futni emailin dhe fjalëkalimin tuaj në Facebook.

4. Klikoni në “Identifikohu”.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Do t'ju kërkohet të konfirmoni identitetin tuaj dhe t'i jepni leje IQ Option për të hyrë në disa nga informacionet tuaja në Facebook, si emri dhe fotografia e profilit tuaj. Klikoni në "Vazhdo si ...".
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Pas kësaj, do të ridrejtoheni përsëri në faqen e internetit të IQ Option, ku llogaria juaj tregtare do të krijohet automatikisht.

Tani mund të filloni të tregtoni në IQ Option me llogarinë tuaj në Facebook. Ju gjithashtu mund të përdorni cilësimet e llogarisë tuaj, të depozitoni dhe tërhiqni fonde, të verifikoni identitetin tuaj dhe më shumë nga menyja në këndin e sipërm djathtas të faqes.

Si të regjistroni llogarinë e IQ Option me Google

1. Opsioni IQ është gjithashtu i disponueshëm për regjistrim duke përdorur një llogari Google . Për t'u regjistruar, duhet të autorizoni llogarinë tuaj Google duke klikuar në butonin përkatës në formularin e regjistrimit.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Pastaj do t'ju kërkojë që jeni 18 vjeç ose më i vjetër dhe pranoni Kushtet e Kushteve, Politikën e Privatësisë dhe Politikën e Ekzekutimit të Porosisë, klikoni " Konfirmo ".
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
2. Do të ridrejtoheni në një faqe identifikimi në Google ku mund të futni kredencialet ekzistuese të llogarisë suaj të Google.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
3. Më pas futni fjalëkalimin për llogarinë tuaj Google dhe klikoni "Next".
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
urime! Ju jeni regjistruar me sukses me një llogari google në IQ Option. Më pas do të çoheni në pultin tuaj të IQ Option ku mund të plotësoni profilin tuaj, të verifikoni identitetin tuaj, të depozitoni fonde dhe të filloni tregtimin.

Tani mund të shijoni përfitimet e tregtimit në një nga platformat më të avancuara dhe më miqësore për përdoruesit në treg.


Regjistro llogarinë në aplikacionin IQ Option iOS

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të përshtatshme dhe miqësore për të tregtuar në iPhone ose iPad tuaj, mund të dëshironi të provoni aplikacionin IQ Option iOS. Ne do t'ju tregojmë se si të shkarkoni, instaloni dhe regjistroni një llogari në aplikacionin IQ Option iOS në disa hapa të thjeshtë.

Hapi 1: Shkarkoni aplikacionin IQ Option iOS nga App Store.

Hapi i parë është të shkoni në App Store në pajisjen tuaj iOS dhe të kërkoni për "IQ Option". Përndryshe, mund ta shkarkoni aplikacionin direkt këtu .
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Hapi 2: Regjistroni një llogari në aplikacionin IQ Option iOS.

Pasi të keni shkarkuar aplikacionin, mund të prekni atë për ta hapur dhe për të filluar procesin e instalimit.

Plotësoni formularin e regjistrimit me të dhënat tuaja personale:
  1. Fut një adresë të vlefshme emaili.
  2. Krijoni një fjalëkalim të fortë .
  3. Zgjidhni vendin tuaj të qëndrimit të përhershëm.
  4. Pajtohuni me termat dhe kushtet e platformës dhe klikoni " Regjistrohu ".
Përndryshe, mund të regjistroheni me Google, Facebook ose Apple ID duke trokitur në butonat përkatës.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari në aplikacionin IQ Option iOS dhe jeni gati të filloni tregtimin në pajisjen tuaj celulare.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Ju keni 10,000 dollarë në llogarinë demonstruese. Ju mund të zgjidhni nga qindra asete për të tregtuar, të analizoni grafikët e çmimeve, të përdorni tregues dhe mjete të ndryshme, të vendosni sinjalizime dhe njoftime, të bëni depozita dhe tërheqje, të kontaktoni mbështetjen e klientit dhe më shumë.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option

Regjistro llogarinë në aplikacionin IQ Option Android

Aplikacioni IQ Option Android është një platformë tregtare miqësore dhe e fuqishme që ju lejon të tregtoni në çdo kohë dhe kudo.

Ne do t'ju tregojmë se si të shkarkoni dhe regjistroni një llogari në aplikacionin IQ Option Android, i cili është një nga mënyrat më të përshtatshme për të tregtuar në lëvizje.

Hapi 1: Shkarkoni aplikacionin.

Për të shkarkuar aplikacionin IQ Option Android, ose mund të shkoni në Google Play Store dhe të kërkoni për "IQ Option – Trading Platform" ose të klikoni këtu .
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Hapi 2: Hapni aplikacionin dhe regjistrohuni.

Pasi të keni shkarkuar dhe instaluar aplikacionin, hapeni atë dhe do të shihni një formular regjistrimi ku mund të futni emailin, fjalëkalimin dhe të zgjidhni vendin tuaj. Ju gjithashtu duhet të pranoni termat dhe kushtet dhe politikën e privatësisë duke kontrolluar kutinë. Përndryshe, mund të regjistroheni me llogarinë tuaj në Google ose Facebook duke trokitur në butonat përkatës.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Urime, ju keni krijuar me sukses llogarinë tuaj të IQ Option. Mund të filloni të eksploroni veçoritë e aplikacionit IQ Option Android.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Mund të kaloni midis një llogarie demo falas dhe një llogarie reale duke trokitur në ikonën e bilancit në këndin e sipërm djathtas. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga mbi 300 aktive për të tregtuar, për të parë grafikët dhe treguesit, për të vendosur sinjalizime dhe për të menaxhuar tregtitë tuaja.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option


Regjistro llogarinë e IQ Option në versionin celular në ueb

Ne do t'ju tregojmë se si të regjistroni një llogari të IQ Option në ueb-in celular, e cila është e përputhshme me çdo pajisje dhe shfletues.

Hapi 1: Hapni shfletuesin tuaj në pajisjen tuaj celulare. Pas kësaj, vizitoni faqen e internetit të IQ Option

Hapi 2: Në faqen kryesore, do të shihni një buton "Tregtoni Tani" në qendër. Klikoni mbi të për të hapur një formular regjistrimi.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
Do t'ju duhet të zgjidhni vendin tuaj dhe të shkruani adresën tuaj të emailit, të krijoni një fjalëkalim dhe të pranoni termat dhe kushtet. Nëse dëshironi, mund të regjistroheni edhe me llogarinë tuaj në Facebook ose Google.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option
urime! Ju keni regjistruar me sukses një llogari të IQ Option në versionin e uebit celular. Tani mund të eksploroni platformën dhe të filloni të tregtoni.

Versioni i uebit celular i platformës së tregtimit është saktësisht i njëjtë me versionin e rregullt të internetit të saj. Rrjedhimisht, nuk do të ketë asnjë problem me tregtimin dhe transferimin e fondeve.
Si të regjistroni një llogari në IQ Option


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

Sa para mund të fitoj në llogarinë e praktikës?

Ju nuk mund të përfitoni nga tregtitë që bëni në një llogari praktike. Në një llogari praktike, ju merrni fonde virtuale dhe bëni tregti virtuale. Është projektuar vetëm për qëllime trajnimi. Për të tregtuar me para të vërteta, duhet të depozitoni fonde në një llogari reale.


Si të kaloj midis llogarisë praktike dhe llogarisë reale?

Për të kaluar midis llogarive, klikoni në bilancin tuaj në këndin e sipërm djathtas. Sigurohuni që të jeni në sallën e tregtisë. Paneli që hapet shfaq të gjitha llogaritë tuaja: llogarinë tuaj reale dhe llogarinë tuaj të praktikës. Klikoni në llogari për ta bërë atë aktive. Tani mund ta përdorni për të tregtuar.


Si mund të plotësoj llogarinë time të praktikës?

Ju gjithmonë mund të rimbushni llogarinë tuaj të praktikës falas nëse balanca juaj bie nën 10,000 dollarë. Së pari duhet të zgjidhni këtë llogari. Pastaj klikoni në butonin e gjelbër Depozita me dy shigjeta në këndin e sipërm djathtas. Do të hapet një dritare në të cilën mund të zgjidhni llogarinë që dëshironi të depozitoni: një llogari praktike ose një llogari reale.


Si mund ta siguroj llogarinë time?

Për të siguruar llogarinë tuaj, përdorni vërtetimin me dy hapa. Sa herë që hyni në platformë, sistemi do t'ju kërkojë të vendosni një kod të veçantë të dërguar në numrin tuaj të telefonit. Këtë mund ta aktivizoni te Cilësimet.

A keni një tarifë pasiviteti?

Në përputhje me Termat dhe Kushtet tona, nëse për nëntëdhjetë (90) ditë të njëpasnjëshme kalendarike Klienti nuk kryen asnjë operacion në platformën e tregtimit të Kompanisë ("Llogaria Joaktive"), Kompania ka të drejtë të aplikojë një tarifë mirëmbajtjeje për Llogarinë Joaktive në shumën prej 10 € në gjendjen e papërdorur të llogarisë së Klientit. Tarifa vjetore nuk do të kalojë gjendjen totale të llogarisë së Klientit.
Thank you for rating.